28 Май 2023

ТВ предавания

Биостимулаторите на испанската фирма Даймса, които са предлагани у нас от Агредо, вече са добре познати на българските фермери с отличните си качества. Повече за тях – следващите минути. И още в предаването днес – новият фунгицид в житни на Байер Кропсайънс - Каюнис – Радко Христов. Сулфотрек и Никоган за перфектен контрол в царевица от Адама – Илия Славов. Първият инсектицид с комбинирано действие срещу трипс, белокрилка и тута абсолюта от Синджента – Петър Милчев. За край на предаването сме избрали да ви заведем в Матера и Алберобело - Южна Италия.
ProNutiva® е интегрирана програма за растителна защита от UPL. Повече за нея научаваме от Георги Георгиев, фирма“ Гален“ – с. Иваново. И още в предаването днес: Владимир Аврамов – схемата за растителна защита в житни от Кортева Агрисайънс. Биологичните продукти на Суммит Агро - Антоан Майер. Технологията в житни култури на Тимак Агро. Нов инсектицид срещу Трипс и Тута Абсолюта от Синджента – интервю от гр. Съединение. Нова генетика в рапица от Рапул – Таня Петкова. В края на предаването – Метеора, светилник на вярата.
Нов фунгицид от Байер в житни ще осигури контрол на болестите в полята, застрашени от променливото време. Атрактивни промоционални предложения от компанията и бонус програма. Биостимулаторите на испанската фирма Даймса ще защитят житните растения от стреса. Иновативни решения за азотното хранене на културите от Суммит Агро. Богат избор от фунгициди предлага UPL земеделците и тази година. Фунгицидите в специалните култури от Кортева Агрисайънс – интервю от семинар в Сливен. За край на предаването – чудото на Фатима, Португалия.
 Байер Кропсайънс предлага нови решения в растителната защита. Матено Форте ще изчисти посевите от трудните за контрол плевели. И още теми с интервюта от Агра 2023: Трика Експерт и Ерколе – микрогранулираните инсектициди на Суммит Агро. Ксанаду – широкоспектърният хербицид за пълен контрол на плевелите от UPL. Натурамин ZN/MN И Теренова - мощните биостимулатори на Агредо. Инсектицидната програма на Кортева Агрисайънс в специалните култури – семинар в Айтос. Защо да отглеждаме Сорго – предложенията на Лидеа. И за край на предаването – Чудотворната икона от църквата „Успение Богородично“ в Несебър.
 Честита, здрава и благословена да е Новата 2023-та година за вас и семействата ви, за бизнеса и всички ваши начинания! По-добра, по-успешна и плодородна година – на това се надяваме всички и ви го пожелаваме от сърце! В днешното предаване ще се върнем в събития от последните два месеца – с полезна информация от семинарите на НАЗ и Академия за фермери. Кортева Агрисайънс с обогатено портфолио в слънчоглед и царевица. Байер Кропсайънс – иновации за стабилно и печелившо земеделие. Новите идеи в земеделието – Академия за фермери.Ефективните технологии на Тимак Агро в специалните култури – семинар в Сливен.И за край…
 Специалните култури са във фокуса на Кортева Агрисайънс за следващия сезон с изпитани и нови фунгициди и инсектициди за контрол на болестите и неприятелите в лозята, овощните и зеленчуковите градини. Семинар в Сливен с производители от Южна България – интервю с Валентин Реджев и Коста Петров. И още в предаването: жътва по проекта „Царевицата – царица на полята“ - проф. Тоньо Тонев за торовете и биостимулаторите на Тимак Агро. Ксанаду – противошироколистният хербицид на UPL с отлично действие в пшеница – Евгений Динев. Хибриди слънчоглед с генетична устойчивост на мана и синя китка от Лимагрейн – Димитър Бързаков. Чудотворната икона…
Страница 1 от 76

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Галерия

Изтича срокът за предоставяне на документи по мярка 11 „Биологично земеделие“ от ПРСР 2014-2020 г.

Успешното земеделие на България - 19-ти филм,  2019 г.

Успешното земеделие на България - 18

Успешното земеделие на България - 17

Успешното земеделие на България - 16

Успешното земеделие на България - 15

Успешното земеделие на България - 13

Успешното земеделие на България - 12

Земеделие 2015

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand