23 Юни 2024

Семена

Татяна Шкарба - Регионален мениджър на DAYMSA - Испания, партньор на Агредо ООД, за действието на новия уникален продукт НУПТАК.  
Ненчо Цветков - Търговски представител за Централна Северна България на Агредо ООД за действието на РАЙСА МИКС и продукти от уникалните серии НАТУРАМИН И НАТУРФОС - кога са приложени и как са спомогнали за отличното състояние на посевите в опитното поле край с. Караисен, обл. Велико Търново.  
Мирослав Петров - Търговски представител за Северна Централна България на Агредо ООД с интервю от открит ден в с. Караисен, общ. Павликени за АУГУСТО - средно ран сорт твърда пшеница, перфектно комбинира висок добивен потенциал с много високи качествени показатели, висок протеин и глутен и много добра стъкловидност.    
Мирослав Петров - Търговски представител за Северна Централна България на Агредо ООД с интервю от открит ден в с. Караисен, общ. Павликени, за най-високодобивните сортове пшеница KWS ЛАЗУЛИ, KWS ЕКСТАЗ, KWS СТРОМБОЛИ И KWS ФЛЕКСУМ, които компанията предлага на българските фермери.
Новите хибриди Триатлон и Юрек се отличават с висока добивност, устойчивост на болести и много ефективно усвояване на азота. Тези качества ги правят подходящи за всяко стопанство в страната. Интервю с Таня Петкова, Управител на Рапул България, от Открит ден в землището на гр. Вълчедръм, обл. Монтана.
Манхатън - новият хибрид от Рапул съчетава в себе си основните характеристики на хибрид победител. Кои са те - научаваме от Таня Петкова - Управител на Рапул България с интервю от Открит ден в гр. Вълчедръм.  
Страница 1 от 98

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand