07 Декември 2023

Торове

От началото на 2024 г. Агрополихим АД осигурявя висококачествен прикачен инвентар и 15 нови цистерни от най-реномирани фирми за торене с течния азотен тор, към който има голям интерес от земеделците. Компанията предлага най-модерна техника за приложение на течните торове, които се оказаха изключително ефикасни и предпочитани от българските фермери. Промени в логистиката и плановата дейност ще осигурят качествен продукт на крайния клиент в оптимални срокове за приложение на полето. Интервю с Владимир Теохарев, Директор Логистика.   /Agroinfo Video
Агрополихим АД като генерален спонсор на 11-тия Национален Агро Семинар на НАЗ, представи пред повече от 600 участници своята визия за производство, съобразено със зеления преход като стратегията на ЕС. С голям интерес земеделците се запознаха с акцентите в презентацията на компанията, която прави реални стъпки в създаването на изцяло нова индустрия с нови мощности в производството на амоняк. Приложението на иновациите Син амоняк и Син инхибитор ще намалят въглеродния отпечатък на азотните торове и Агрополихим успешно работи в тази насока. Интервю с Георги Борисов – Търговски директор на Агрополихим АД.
Георги Мантарлиев - основател на Академия за фермери показва в посев от царевица в с. Вързулица резултата от приложението на иновативната технология с биологични продукти и минимални обработки, благодарение на която вече 10 години фермерите, които й се довериха, повишават добивите и рентабилността на производството си.
Репортаж от жътва на пшеница в землището на с. Стефан Караджа при Петър Харизанов. Валентин Георгиев - регионален агроном за Североизточна България за приложението на технологията на Агрополихим в отглеждането на житните култури.
Отлични резултати по технология на хранене от Тимак Агро - с.Панаретовци, обл.Сливен (10.08.2023г.)
Комбинацията от гранулирани и водоразтворими продукти, биостимулатори, както и навременното им приложение показа за пореден път, че Тимак Агро технологията води до отличен резултат, разказва Вангел Чилингиров, Агроном-търговски консултант на Тимак Агро България повреме на открит ден в с. Панаретовци, обл. Сливен.
Открит ден на Тимак Агро България в с. Панаретовци
На Откритият ден на Тимак Агро в с. Панаретовци, който се проведе на 10-ти август 2023г., се събраха зеленчукопроизводители и овощари от района, които успяха да видят резултата от прилагането на пълна технология на хранене в домати, пипер, патладжан и праскови. Чуйте повече от Вангел Чилингиров, Агроном-търговски консултант на Тимак Агро България и Деян Дечев, земеделски производител от региона.
Страница 1 от 42

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand