28 Май 2023

Растителна защита

Устойчиви добиви от здрави растения, чрез интегрирани решения за растителна защита – това е целта на ProNutiva® - програма от UPL с грижа за растенията, почвата, околната среда, хората и животните. Къде у нас можем да видим резултатите от приложението на това ново измерение в растениевъдството - разбира се, при някои от най-иновативните земеделци, знакови имена в агробизнеса. Не случайно днес сме при Георги Георгиев – известния управител на фирма „Гален“ – с. Иваново, обл. Хасково. На фона на тази хубава пшеница той ни разказва за опита си с биостимулаторите, хербицидите и фунгицидите, които прилага по програмата ProNutiva® . Въпреки…
Японската компания Суммит Агро е от 23 години на българския пазар с иновативни и изключително полезни технологии и продукти с доказан ефект в отглеждането на културите и опазването на природните ресурси. Нашите фермери вече познават действието на биологични продукти като Мико Аплай и други с търговската марка Сейпро – наука, вдъхновена от природата. Повече за визията на компанията научаваме от Антоан Майер - президент на Суммит Агро за Европа.
И тази година Байер Кропсайънс предлага нови решения в растителната защита , съобразени с тенденциите в агробизнеса и условията на климата и пазара. Конкретно за актуалната ситуация на полето , предложенията на компанията са свързани със силното заплевеляване в пшеницата и ечемика. Интервю с Радко Христов.
Байер Кропсайънс има работещи решения за всяка ситуация на полето при отглеждане на царевица. МОНСУН АКТИВ е топ продукт на компанията, който осигурява безкомпромисна защита при смесен тип заплевеляване и балур от коренища. Интервю с Ралица Русева - Регионален представител за Разград и Попово.
Байер Кропсайънс предлага отличен продукт за борба с брашнестата мана в лозя и зеленчукови култури – СОНАТА СК. Това е нов фунгицид, подходящ за биологичното производство. Интервю със Стивън Стоев.
Като доказано лоялен партньор на българските производители на царевица, Байер Кропсайънс стартира пролетната кампания с атрактивни промоционални предложения и бонус програма. Защита на добивите с оптимизиране на разходите – това се цели с комбинираните оферти на компанията, които са изключително актуални предвид сериозните предизвикателства пред агробизнеса. Интервю с Марина Костова - Продуктов Мениджър царевица и слънчоглед.
Страница 1 от 144

Web Banner 300x250 12

AME plusBacteria animation BG 300x200

Филмова къща АСТАНИК

Произвеждаме филми, видео материали и национално телевизионно предаване за селското стопанство.  Специализирани сме в  селскостопанската тематика и разполагаме с  богата база видеоматериали от всички  сектори на растениeвъдството, растителната  защита, семената и селскостопанската  техника, както и от събития у нас и в Европейския съюз, свързани със земеделието.

Контакти

Филмова къща АСТАНИК
+359 (0)2 8719526
+359 (0)88 3363306
+359 (0)88 6792453
София 1797, ж.к. “ Младост ” бл.101, вх. 11, ап. 192

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сайта AgroInfo.bg използва бисквити.

Ако не промените настройките на браузъра, вие се съгласявате с него.

I understand